منوی اصلی
دانش آموزان

نظرسنجی
نظر شما درباره این مدرسه چیست؟



نوع برخورد کادر آموزشی مدرسه را چگونه ارزیابی می کنید ؟



تبلیغات

سوهان کنجدی

سوهان کنجدی
مواد لازم:
- کنجد   یک ونیم پیمانه
- شکر   یک پیمانه
- عسل   سه قاشق غذاخوری
- روغن  دو قاشق غذاخوری
- زعفران حل شده در آب یک قاشق غذاخوری
روش تهیه:
- شکر، عسل و روغن را در ظرف کوچکی ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا مواد کاملا حل شده و طلایی رنگ گردند.
- سپس زعفران را افزوده و در آخر کنجد را اضافه کنید و گاهی، هم بزنید تا کنجدها کمی طلایی شوند.
- سینی را چرب کره و برای امتحان، مقدار کمی از سوهان را روی سینی بریزید. اگر فورا بسته شد و زیر دندان ترد بود، سوهان آماده می باشد.
- حرارت را ملایم کنید تا حدی که سوهان فقط گرم بماند.
- سپس سوهان را با قاشق مرباخوری داخل سینی با فاصله بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین نمایید.
- بعد از سرد شدن، سوهان ها را از سینی جدا کرده و در ظرف دردار، دور از رطوبت و گرما نگهداری کنید.
ورود اعضاء
جستجو در سایت

لینکستان